Current şu an demektir, yani test edilmiş anlamı taşır.
Rica ederim.tyko yazdı: ↑24 May 2019, 08:41Cevabınız için teşekkürler.
openSUSE Tumbleweed sürümünü yüklemeye çalışıyorum. ISO dosyasının tam ismi "openSUSE-Tumbleweed-DVD-x86_64-Snapshot20190520-Media.iso" bu dosyayı USB'ye Rufus uygulaması ile yazdırıp kurulum yapmaya çalışıyorum.
Dediğiniz ön kontrolü yapmayı unutmuşum. Sadece SHA216 ile kontrol etmeye çalıştım ancak sitede hemen yeni bir versiyonun Checksum dosyasını bulabildiğim için kontrol yapamadım, sürüm farkı olduğundan değerler farklılık gösteriyor.
Ek olarak Windos10'da 7zip uygulaması sayesinde sadece SHA216 değerini kontrol edebiliyorum imzayı kontrol edemiyorum :(
Ben senden daha acemiyim.Hemen pes etme. :)tyko yazdı: ↑03 Haz 2019, 10:57Güncelleme :
Gparted ile dediğinizi yaptım. Gittim birde tüm işletim sistemlerini SDD deki tüm byteları tek tek sildim, Opensuse kurulumunu sorunsuz yaparım diye.
Sonuç:
Aynı hatayı aldım. Windows ve Ubuntu'yu tekrar kuruyorum gitti yine 50GB kota. :/
Opensuse'yi kurulumunu çok uzun süre boyunca farklı kombinasyonlar denedim hiç bir gelişme olmadı. Opensuse kurulumunu uzun bir süreliğine tedavülden kaldırdım.
Teşekkürler forum :')
Ben xfce olanı seçiyorum.Canlı isoları dene birde.Formatı canlı iso ile brtfs yap.ext4 çalışmıyor.tyko yazdı: ↑03 Haz 2019, 17:34Hatalı çıktığına dair bir paylaşım veya benim dışımda bir kullanıcı şikayeti oluşturuldu mu?
Diğer bir yandan bir kaç önceki versiyonunu indirip yeni güncellemeleri üstüne eklesem olmaz mı? Sağlam olduğundan emin olunan bir iso biliyor musunuz? Thumbleweed ISO listelerinin indirme linklerinin olduğu sayfa varsa paylaşabilir misiniz?
Şu lanet bukalemunu köpeğim yapmak istiyorum! :) Şaka bir yana daha yükleyemedim, yükleyebilirsem kim bilir ne kadar sorun çıkartacak.
astrolabe yazdı: ↑03 Haz 2019, 17:39Ben xfce olanı seçiyorum.Canlı isoları dene birde.Formatı canlı iso ile brtfs yap.ext4 çalışmıyor.tyko yazdı: ↑03 Haz 2019, 17:34Hatalı çıktığına dair bir paylaşım veya benim dışımda bir kullanıcı şikayeti oluşturuldu mu?
Diğer bir yandan bir kaç önceki versiyonunu indirip yeni güncellemeleri üstüne eklesem olmaz mı? Sağlam olduğundan emin olunan bir iso biliyor musunuz? Thumbleweed ISO listelerinin indirme linklerinin olduğu sayfa varsa paylaşabilir misiniz?
Şu lanet bukalemunu köpeğim yapmak istiyorum! :) Şaka bir yana daha yükleyemedim, yükleyebilirsem kim bilir ne kadar sorun çıkartacak.
http://download.opensuse.org/tumbleweed/iso/
http://download.opensuse.org/tumbleweed ... urrent.iso
Benim kurulum yaptığım iso'nun adı buydu.openSUSE-Tumbleweed-NET-x86_64-Snapshot20190516-Media.iso